Ajankohtaista

Kierrätä & Säästä 27.–30.9.

Syyssiivous kotona, käyttämättömät kodin taloustavarat, ehjät ja puhtaat vaatteet, pieneksi jääneet urheiluvälineet sekä tuhottavaksi kuuluvat kotitalouden vanhat asiakirjat - ne kaikki voi tuoda nyt yhdellä kertaa Kauppakeskus AINOAan! Itselle turhat tavarat ja hyväkuntoiset tuotteet löytävät nyt uudet kodit ja menevät vastuullisesti kierrätettäviksi Kierrätä ja Säästä -tapahtumassa 27.-30.9.2018 Kauppakeskus AINOAssa. Kampanjassa tehdään myös hyvää ja luotettavat hyväntekeväisyystoimijat tulevat AINOAan ottamaan vastaan lahjoituksia.

1. Myyntikuntoiset eli puhtaat ja ehjät: astiat, kodin tarvikkeet, kodin tekstiilit, vaatteet, kengät, laukut, lastentarvikkeet, urheiluvälineet ja lahjatavarat vastaanottaa SPR Kontti 27.-30.9. AINOASSA

2. Lasten talvivaatteet- ja asusteet, lasten ja nuorten urheiluvälineet, erityisesti talviurheiluvälineet ottaa vastaan ja kierrättää juuri niitä tarvitseville lapsille Hope ry 27.-28.9. Kovin tarve on luistimista! Tätä tukee AINOAn Stadium ja vastineeksi näille urheiluvälinelahjoituksille saa etukupongin uusien urheiluvälineiden ostoon. Tärkeä ja hyvä keino kierrättää pieneksi jääneitä välineitä.

3. Palvelu merkkivaatteiden eteenpäin myymiseksi! EMMY ottaa vastaan lasten ja aikuisten merkkivaatteita, kenkiä ja asusteita ja mahdollistaa niiden myymisen heidän kauttaan 28.-29.9. Verkkopalvelu jalkautuu siis AINOAan ja nyt jos koskaan on mahdollisuus tuoda tuotteet yhdellä kertaa EMMY:lle myyntiin ilman postituskuluja.

4. Kodin tärkeät asiapaperit, tuhottavaksi kuuluvat asiakirjat ja dokumentit. Ne voi tuoda nyt suoraan AINOAan L&T:n tietoturva-autoon tuhottavaksi lauantaina 29.9 klo 10-14. Yksi (1) mapillinen per kotitalous!

Ajankohtaista:

24. elokuuta 2018

Kauppakeskuskävelyt

22. elokuuta 2018

Makua jokaiseen päivään