Ajankohtaista

Kauppakeskus AINOAn laajennus avautuu 24.10.2019

Kauppakeskus AINOAn kolmas ja viimeinen laajennusosa avataan torstaina 24.10.2019 – eli tasan viiden kuukauden kuluttua! Samaisena päivänä AINOA täyttää kuusi vuotta. Täyteen loistoonsa avautuvassa AINOAssa tulee olemaan yhteensä yli 100 erikoisliikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palveluntarjoajaa.

Muun muassa seuraavat uudet liikkeet saapuvat AINOAan: DNA, Elisa, ELIXIA, Espresso House, Fenno Optiikka, Fiilinki, Flying Tiger Copenhagen, Kicks, Plantagen, Salon Hot Hair, Specsavers, Suomalainen Kirjakauppa ja Timanttiset. Lisää uusia liikkeitä julkistetaan vielä kesän aikana.

Laajennuksen yksi odotetuimmista osista on 1500 neliömetrin ravintolamaailma - AINOA Food Garden. Sen interiöörin on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co, ja alueelta löytyy niin rentoja illallisravintoloita kuin arkilounaita ja viihtyisiä kohtaamispaikkoja. Viihtyisä ja puutarhamaisen vehreä Food Garden tarjoaa konstailemattomia makuelämyksiä sekä rentouttavan levähdyspaikan ostosten lomaan.

Uudessa, upeassa ravintolamaailmassa avaavat muun muassa Bistro o Mat, Biang!, Friends & BRGRS, Madison Gastro&Wine, Momotoko ja LN-Sushi Art. Lisäksi kävelykansitasolle ulkoterasseineen avautuvat Hangon Makaronitehdas, Classic Pizza ja olutravintola Gallows Bird Tapiola.

Uudistuvassa AINOAssa korostamme entistä vahvemmin laatua, ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta. Sujuva ja turvallinen arjen asiointi sekä laadukas ostoskokemus viihtyisässä kauppakeskuksessa ovat AINOAn vahvuuksia. Tätä tukee myös ainutlaatuinen ja vehreä kaupunkiympäristömme, jonne on helppo tulla niin autolla, bussilla, metrolla, polkupyörällä kuin kävellenkin.

Tutustu AINOAn laajennukseen sekä kaikkiin uusiin liikkeisiin tarkemmin täältä.