Saapuminen

Näin saavut AINOAan!

AUTO

AINOA / Tapiola Park: Tapionaukio 4, 02100 Espoo
Pysäköintihalli sisäänajo avoinna klo 06–24, ulosajo 24/7 
Sisäänajot:
Länsi: Etelätuulentie 1
Itä: Tapiolantien liikenneympyrä
 (hae Google-kartalta)

Kehä I:ltä:
Kääntyminen Otsolahden liittymästä Tapiolantielle, ja liikenneympyrästä Tapiola Park -pysäköintilaitokseen.

Länsiväylältä:
Lännestä päin Tapiolan liittymästä Etelätuulentielle ja vasemmalle Tapiola Park -pysäköintilaitokseen.
Idästä päin Tapiolan liittymästä oikealle Tapiolantielle, ja liikenneympyrästä Tapiola Park –pysäköintilaitokseen.

Pohjantieltä ja Merituulentieltä:
Siirtyminen Etelätuulentielle, josta Tapiola Park -pysäköintilaitokseen.

Pysäköinti:
Tapiola Park pysäköintilaitos tarjoaa 2 000 pysäköintipaikkaa AINOAn yhteydessä. Pysäköinnistä nousee 11 hissiä suoraan kauppakeskukseen. AINOAn hissiaulat tunnistat vihreästä väristä.

Ajoyhteydet Tapiola Parkiin: Tapiolantien liikenneympyrä ja Etelätuulentie 1.
 
Rekisteröitymällä AINOAn sovelluksessa ja lataamalla Q-Parkin Taskuparkki -sovelluksen saat 2 tuntia maksutonta pysäköintiaikaa Tapiola Parkissa. Maksuttoman ajan jälkeen pysäköinti maksaa normaalin hinnaston mukaisesti 2€/h. Pysäköintietu voimassa 31.12.2018 saakka. Lue lisää ja lataa sovellus: www.ainoatapiola.fi/pysakointi
 
Pysäköintihinnasto Tapiola Parkissa:
Ensimmäinen tunti 2€, jonka jälkeen 1€ / 30 min.
 
JULKINEN LIIKENNE
 

AINOA sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Matka-aika julkisen liikenteen välineillä on Kampista 10–20 min., Espoon keskuksesta noin 30 min. ja Leppävaarasta noin 10–15 min.

Metro:
Metroa liikennöidään kahdella linjalla: Matinkylä–Vuosaari ja Tapiola–Mellunmäki. Metroliikenteen vuoroväli on arkisin ruuhka-aikoina kaksi ja puoli minuuttia linjojen yhteisellä osuudella (Tapiola–Itäkeskus). Liikennöinti alkaa arkisin ja lauantaisin noin aamuviideltä ja sunnuntaisin tuntia myöhemmin, ja metrojunien kulku lakkaa illalla noin kello 23.30.

Tapiolan metroasemalta on sisäyhteys kauppakeskus AINOAan. Reitti on merkitty opastein ja kulkeminen tapahtuu AINOAn laajennusosan päähisseillä. Seuraamalla lattiaopastusta pääset kuivin jaloin ostoksille kauppakeskukseen ja AINOAsta metroon. Sisäyhteys on avoinna ma-pe klo 7-22, la 7-21 ja su 10-21. Katso opaskartta TÄSTÄ

Bussit:
Kauppakeskus AINOAn läheisyydessä sijaitsevat Tapionaukion ja Pohjantien bussiterminaalit, sekä Kontiontien pysäkki. Katso pysäkkikartta TÄSTÄ!
Terminaalien kautta liikennöivät linjat 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 124, 125, 548, 549, ja Kontiontien kautta linjat 550 ja 551.

Lopullinen liityntäliikenteen bussiterminaali valmistuu AINOAn yhteyteen alkuvuodesta 2019.

Bussiaikataulut AINOAn pysäkeille löytyvät AINOAn mobiilisovelluksesta kohdasta Bussiaikataulut, ja kaikki liikennöivät bussi- ja metrolinjat voi tarkistaa osoitteesta www.reittiopas.fi