The Body Shop

The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihon- ja hiustenhoitotuotteita naisille ja miehille. Valikoimaan kuuluu myös laaja meikkisarja. Suurin osa tuotteista perustuu aitoihin luonnon raaka-aineisiin.The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeitten vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen.
Tervetuloa asioimaan myymäläämme tai verkkokauppaamme www.thebodyshop.fi.

Liikkeen aukioloajat

Ark. 10-21
La 09-18
Su 12-18

Poikkeavat aukioloajat

Itsenäisyyspäivä 06.12. Suljettu

Sijainti

2. kerros

Näytä kartalla »

Edut ja vinkit

X

The Body Shop

Hamppu kasvovoide 10€

Norm. 20,80€

Täyteläinen, suojaava kasvovoide pehmentää ja silottaa kuivaa ihoa. Voide imeytyy helposti ja kosteuttaa sekä hoitaa ihoa syvältä. Sopii kuivalle ja erittäin kuivalle iholle.

Lue lisää >
X

The Body Shop

Hamppu huulivoide 4,50€

Norm. 8,50€

Täyteläinen, hoitava huulirasva suojaa huulia mm. sään, ilmastoinnin ja keskuslämmityksen kuivattavalta vaikutukselta. Rauhoittaa ja pehmentää rohtuneita huulia ja muodostaa samalla suojaavan kerroksen. Testattu sopivaksi erittäin kuiville huulille.

Lue lisää >
X

The Body Shop

Länsimetro aukeaa!

Kaikki nyt -20%!

Länsimetro on vihdoin täällä! Juhlistamme metron avaamista myymälässämme ja saat nyt normaalihintaiset tuotteet 20% alennuksella! Ei koske joulukalentereita eikä lahjakortteja.

Lue lisää >
X

The Body Shop

Tarjous! Treat Box-lahjat

Osta 3 maksa 2!

Kausisarjojen Frosted Plum, Vanilla Chai ja Frosted Berries Treat Box-lahjat nyt osta 3 maksa 2! Tule valitsemaan suosikkisi lumoavista joulun kausisarjoista!

Lue lisää >