Life

Tänään on oikea päivä aloittaa parempi elämä! Life-asiantuntijat tarjoavat neuvoja levon, liikunnan ja ravinnon tasapainon saavuttamiseksi. Toimintaamme ohjaa pyrkimys mahdollisimman luonnolliseen terveyden ja hyvän olon vaalimiseen. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita hyvinvoinnin tueksi mm. vitamiinit, mineraalit, rasvahapot, superfoodit, elintarvikkeet ja kosmetiikkaa. Hyvinvoinnin oma erikoisliike on valmiina hyvän elämisen arvoiseen palveluun. Tervetuloa tutustumaan Hyvinvoinnin omaan erikoisliikkeeseen!

Liikkeen aukioloajat

Ma-Pe 10-21
La 09-18
Su 12-18

Sijainti

M-taso

Näytä kartalla »

Yhteystiedot

0503018880
Life sijaitsee Ainoan uudella puolella M-kerroksessa, Subwayn kulmasta vasemmalla olevalla käytävällä. Tervetuloa!
Seuraa meitä Facebookissa

Edut ja vinkit

Life

Joogasukat 14,90€

100% villasta tehdyt joogasukat pitävät jalkapohjat lämpiminä

samalla kun varpaat ja kantapäät saavat hyvän otteen joogamatosta! Sopii hyvin myös lahjaksi joogaavalle ystävälle!

Life

Life tuotesarjan

tuotteet ovat laadukkaita, luonnollisia ja samalla edullisia

Kaikki Life luontaistuotteet ja luonnonkosmetiikka valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista ja ne täyttävät alan vaativat laatustandardit!

Life

Ihania aromeja kotiisi!

Life tuoksukynttilällä tai Tuoksutikuilla

Tuoksuina bergamotti tai seetri. Tuoksutikuilla voit säädellä tuoksun voimakkuutta vaihtamalla tikkujen määrää. Tikku nostaa eteeristen öljyjen tuoksun pullosta huoneeseen tasaisesti.

Life

Unique Haircare

Hoitavat, kosteuttavat ja tuuheuttavat hiustuotteet!

Kivan edullinen luonnonshampoo ja -hoitoainesarja, joka ei jätä hiuksia liian raskaiksi tai öljyisiksi. Sarjasta löytyy myös muotoilutuotteita. Kannattaa kokeilla!

Life

VEGEVIIKKO

Life Ainoassa Tuotteita ja neuvoja tarjolla

Kasvissyöjille ja vegaaneille on erittäin tärkeää saada B12 vitamiinia ravintolisänä, koska sitä saadaan yleensä vain eläinkunnan tuotteista. Myös D-vitamiinia löytyy jäkälästä tehtynä vegeversiona. Äläkä unohda rautaa!