Metrosuutarit

SUUTARIPALVELUT
Yksi elämän viisauksia on tämä: ”Käytä aina hyviä kenkiä.” Hyvin jalkaan sopivat ja mukavat kengät ovat yksi elämän kallisarvoisimpia aarteita. Jos kengät ovat epämukavat, hankaavat tai painavat väärästä kohtaa, voi koko päivä olla pilalla. Viallisista tai rikkinäisistä kengistä ei kannatakaan kärsiä enää yhtään päivää pidempään.

AINOAn Suutarin valikoimaan kuuluvat kaikki perinteiset kenkiin liittyvät suutarintyöt, jotka hoidamme nopeasti ja ammattitaitoisesti.
Korjaamme kalossit, paikkaamme pelikengät, suojaamme saapikkaat ja huollamme huopatossut.
Uudetkin kengät voivat olla suojan ja huollon tarpeessa. Esimerkiksi korkojen muoviosat kannattaa tarkistaa ennen kenkien käyttöönottoa.
Palveluumme kuuluu myös myynnissä olevien tuotteiden, kuten korkolappujen, lenkkirautojen ja pohjallisten hyödyntäminen ja opastus niiden käyttöön.
Olemme myös liukuesteiden erikoisliike ja myymme vain parhaita CE-merkinnällä varustettuja liukuesteitä.

AVAIMET
Täydellisessä maailmassa emme tarvitsisi lukkoja ja avaimia tarvittaisiin vain nuoteissa. Sitä aikaa odotellessa on hyvä hankkia avaimet ja lukot suojaamaan arvokas omaisuutesi hämäräveikoilta.

AINOAn suutari tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia avaimia ja lukkoja kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin. Meiltä saat esimerkiksi Abloy- ja ura-avaimet, Boda-avaimet.
Tule käymään ja kertomaan lukkotarpeistasi, yhdessä löydämme sinulle parhaat ratkaisut omaisuutesi suojaamiseksi turvallisesti ja tehokkaasti.

KYLTIT JA OPASTEET
Meiltä löydät kaikki kyltit kotiin ja mökille, varoitatpa vieraita sitten koirasta, vaimosta tai haluat vain tyylikkään nimilaatan toimistosi oveen!
Ainoan Suutarissa pystyt teettämään kaikki tarvitsemasi kyltit, kilvet, opasteet ja plakaatit. Valikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi niin kotiin, mökille, veneelle, työpaikalle tai vaikka bändikämpälle.
Valikoimiimme kuuluvat muun muassa toimisto-opasteet, ovinimikilvet, kaiverretut kilvet, turvakilvet ja –tarrat, liikennemerkit, mainos- ja messukilvet.
Aineiston kyltteihin voit toimittaa sähköpostiosoitteeseen:
niclas.hukka(at)htp-palvelut.com

PAINATUS
Meiltä saat helposti ja nopeasti hyvännäköiset tekstiilipainatukset yksi- tai nelivärisinä. Painatus voi olla tekstiä, grafiikkaa tai vaikkapa kuvia. Neuvomme sinua myös oikeanlaisen tekstiilin valinnassa kestävän lopputuloksen takaamiseksi.

PAIDAT
Meiltä löydät suoraan hyllystä korkealaatuiset miesten tai naisten t-paidat eri väreissä. Voit suunnitella oman upean t-paitasi ja yllättää ystäväsi tai rakkaimpasi vaikka juhlapäivänä. Tai jos tarvitset vaikkapa oman urheilujoukkueesi pelaajille omat paidat, isompienkin erien painattaminen onnistuu meillä kätevästi.
Aineistot: Otamme vastaan aineistot joko sähköpostitse tai muistitikulta pdf-, eps-, jpeg- tai gif-formaateissa. Voimme myös lisämaksusta digitalisoida haluamasi kuva-aiheen, esimerkiksi valokuvasta tai tulosteesta. Aineistojen lähetys ja kyselyt sähköpostiosoitteeseen:
niclas.hukka(at)htp-palvelut.com

NAHKATYÖT
Olemme nahkatuotteiden korjaustöiden ammattilaisia ja hoidamme niin pienet kuin suuretkin työt huolellisesti laadulla ja ylpeydellä.
Pystymme hoitamaan kaikki tuotteet laukuista takkeihin.

KORJAUSPALVELU
Korjauspalveluumme kuuluvat laukut, kassit, matkalaukut, nahka-asusteet, pelivarusteet sekä nepit ja napit. Korjauttaessasi käytettyjä tuotteita lisäät niiden käyttöikää ja samalla huolehdit luonnosta. Tavaroiden kunnostus on myös kierrätystä. Pyrimme toteuttamaan korjaukset ja huollot odottaessasi. Toimimme aina asiakasta kuunnellen ja tämän toiveet huomioon ottaen, sekä tietenkin arvokasta alkuperäismateriaalia kunnioittaen ja vaalien.

Liikkeen aukioloajat

Ma-Pe 10-21
La 09-18
Su 12-18

Sijainti

M-taso

Näytä kartalla »

Yhteystiedot

+358408681234
Suutari, Avainpalvelu, Kaiverrus/painatuspalvelu.