Fotoyks

Fotoyks avattu M-tasolla. Tervetuloa!

Vuodesta 1976 lähtien Fotoyks on auttanut suomalaisia iloitsemaan ja muistamaan elämänsä suuria ja pieniä hetkiä. Myymälästämme saat monipuoliset kuvapalvelut niin filmeistä kuin vaikka puhelimestakin. Lisäksi saat kuvakirjat, kuvat kehyksissä, kuvakortit, hauskat kuvatuotteet, kuvakalenterit sekä kuvien ja videonauhojen digitoinnit.
Passi-, viisumi- ja muut henkilökuvat saat heti mukaan. Passikuvaan pääsee aina ilman ajanvarausta. Kuvauksen jälkeen toimitamme passikuvan sähköisesti poliisille. Meillä voit tehdä myös passihakemuksen myymälämme asiakaspäätteellä.

Fotoyks-myymälän yhteydessä toimii Kuva-Ahdin studio. Meillä onnistuu lapsi- ja lemmikkikuvaukset sekä rippi-, ylioppilas- ja muut valmistujaiskuvaukset. Ikuistamme myös kihlajais- tai hääpäivän tunnelmat ja luonnollisesti otamme myös henkilökuvia yrityskäyttöön.
Tervetuloa studiokuvauksiin!

Liikkeen aukioloajat

Ma-Pe 09-21
La 10-19
Su 12-18

Sijainti

M-taso

Näytä kartalla »

Edut ja vinkit

Fotoyks

Fotoyks kesäkamppanja

Omaks, lahjaks, instax!

Instax mini 9 -pikakamera ja -filmi pakettihintaan 95€ Tarjous on voimassa 31.8.2019 saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää. Tule ja nouda kesän hauskimpien muistojen tallentaja! Löydät meidät M-tasolta R-kioskin vierestä.

Fotoyks

On kiitosten aika!

Valmistujaiset, kesähäät jne...

Kiitoskortti on arvokas tapa muistaa juhlavieraita. Meiltä parhaista kuvistasi persoonalliset kiitoskortit, jopa tunnissa.