Liiketilojen vuokraus

Tapiola on ollut kaupan, kulttuurin ja liike-elämän keskus Espoossa jo 1960-luvulta lähtien. Uudistuvan Tapiolan sydän on kauppakeskus AINOA, joka yhdistää perinteisen kaupunkikeskustan ja modernin kauppakeskuksen parhaat puolet. Vuonna 2018 AINOAssa asioi 6,1 miljoonaa asiakasta ja myynti oli yli 130 miljoonaa euroa. AINOA laajeni lokakuun 24. päivä ja kasvoi 50 000 neliömetriin ja 100 liikkeeseen, saavuttaen täydellisen loistonsa.

Kiinnostaako kauppapaikka Suomen ostovoimaisimman väestön sykkeessä? Ota yhteyttä osoitteeseen leasing@ainoatapiola.fi.

Tutustu B2B-uutiskirjeemme tietosuojaselosteeseen >>

Uusi AINOA
 

Kauppakeskus AINOA avattiin lokakuussa 2013. Toinen vaihe valmistui maaliskuussa 2017, jolloin vuokrattava pinta-ala kasvoi 30 000 neliömetriin ja vuokralaisten määrä viiteenkymmeneen. AINOAn ankkurivuokralaisia ovat Stockmann, K-Supermarket, Alko, H&M, Stadium, Lindex ja Akateeminen Kirjakauppa.

Maaliskuussa 2019 AINOAn M-tasolle valmistui bussiterminaali, joka muodostaa yhdessä Tapiolan metroaseman kanssa yhden Suomen vilkkaimmista joukkoliikenneristeyksistä. 2019 AINOA valmistui lokakuussa kokonaisuudessaan ja liikemäärä kasvoi sataan. Kaupallisen tarjonnan kruunaa upea ravintolamaailma. Kauppakeskuksen ympärille rakentuu Suomen suurin kävelykeskusta kauppoineen, palveluineen ja kulttuurielämyksineen.

Tutustu AINOAn tarinaan

VOIMAKAS VAIKUTUSALUE
 

AINOA sijaitsee liikenteen vilkkaassa solmukohdassa, Kehä I:n ja Länsiväylän kainalossa – Helsingin keskusta on vain kymmenen minuutin päässä. AINOAsta 15 kilometrin säteellä asuu jopa 650 000 asukasta ja 10 kilometrin säteellä työskentelee 300 000 ihmistä. Päävaikutusalueen väestömäärä on 76 000 asukasta, jotka nauttivat Suomen korkeinta tulotasoa.

Koko vaikutusalueen 1,5 miljoona ihmistä pääsevät urbaaniin kauppakeskukseen vaivatta kävellen, pyörällä, bussilla, metrolla ja autolla. Kauppakeskuksessa on 2 000 paikan pysäköintihalli sekä 1 000 polkupyöräpaikkaa. Tapiolan metroaseman kautta kulkee päivittäin jopa 20 000 matkustajaa ja bussiterminaalissa liikennöi 100 bussia tunnissa. Tapiolasta löydät vilkkaan toimintaympäristön yrityksellesi Suomen ostovoimaisimmassa ympäristössä.

VARAA NYT KAUPPAPAIKKA SUOMEN OSTOVOIMAISIMMAN VÄESTÖN SYKKEESTÄ!
Uudistuvan Tapiolan kaupallinen sydän on kauppakeskus AINOA, joka yhdistää perinteisen kaupunkikeskuksen ja modernin kauppakeskuksen parhaat ominaisuudet. AINOA valmistui kokonaisuudessaan lokakuussa 2019. Varmista oma kasvupaikkasi AINOAsta nyt! 50 000 m2 tilaa kasvaa ja menestyä

  • - 1 500 m2 ravintolamaailma AINOA Food Garden
  • - 100 erikoisliikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palvelua
  • - Autolla, metrolla, pyörällä, bussilla ja kävellen.
     
  •  
YHTEYSTIEDOT
 

Menesty kanssamme! Lähetä liiketoimintasuunnitelmasi ja sovitaan tapaaminen.

 

Marja-Liisa Neuvonen
Kaupallinen johtaja
toimisto@ainoatapiola.fi