Ajankohtaista

Kierrätä ja säästä 20.–22.9.

Kauppakeskus AINOAn Kierrätä ja säästä -tapahtuma perjantaista sunnuntaihin 20.–22.9. tekee kierrättämisen sinulle helpoksi!

Tee nyt kotona syyssiivous ja tuo ehjiä, puhtaita vaatteita, pieneksi jääneitä urheiluvälineitä ja muita kiertoon laitettavia tavaroita Kauppakeskus 
AINOAan! Itselle turhat tavarat ja hyväkuntoiset tuotteet löytävät uudet kodit ja menevät vastuullisesti kierrätettäviksi. Muista myös AINOAn erinomaiset jatkuvasti käytössä olevat kierrätysmahdollisuudet M-tasolla ja P2-parkkihallissa; Ekopisteeseen voit tuoda kaikkea paristojätteestä ja kartonkipakkauksista loisteputkiin ja maalipurkkeihin. 

AINOAn liikkeiden valikoimissa on myös paljon ekologisia ja ympäristöä kunnioittavia tuotteita sekä tapahtuman ajan mahtavia tarjouksia fiksuihin ostoksiin!

Mukana tapahtumassa kauppakeskuksen 1. kerroksen info-aulassa Emmy ja Hope.

 

OHJELMA

HOPE, info-aula
Pe klo 12–18 ja la klo 10–16 – keräyspiste myös sunnuntaina
Hope ry ottaa vastaan ja kierrättää juuri niitä tarvitseville lasten ja nuorten sesongin vaatteita ja tavaroita sekä urheiluvälineitä. Kun tuot lasten talvikenkiä ja -vaatteita keräykseen, saat Stadiumiin 20 %:n alennuskupongin.


EMMY, info-aula
Pe klo 12–18, la klo 10–16 ja su klo 13–15
Vaatekeräyspiste
Emmy on Suomen suurin verkkokauppa ja myyntipalvelu käytetyillenaisten, miesten ja lasten merkkivaatteille, -kengille ja -asusteille.

 

OHJELMA JA TARJOUKSET LIIKKEISSÄ

Akateeminen Kirjakauppa
Panttikassi 3 €

Kassilla on väliä!​ Käytä kassia kuin omaasi, mutta tuo se meille takaisin, kun se tarvitsee pesua ja huoltoa – saat 3 euron panttisi takaisin tai puhtaan kassin tilalle. Kiitos, kun välität.


Cafelatte Lifestyle
Aiayu-paitikset ja -paitamekot -10 %

Ajattomat luomupuuvillaiset paitikset ja paitamekot. Tarjous voimassa 20.–22.9.2019


Cubus
Kaikki alushousut ja rintaliivit -25 %

Muovipussien (0,20 €/kpl) tuotto John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -hankkeeseen. Myymälässä on keräyspiste, johon voit tuoda puhtaita, myös rikkinäisiä vaatteita, jotka toimitetaan Pelastusarmeijalle. Tarjous voimassa 22.9.2019 asti.


It’s Pure
Punnittavat tuotteet omaan astiaan -20 %

Varmistathan, että astiasi on puhdas ja kuiva. Astia punnitaan kassalla ennen täyttämistä. Tarjous voimassa 20.–22.9.2019


Life AINOA
Muru Muru -tuotteet -20 %

Kotimainen vegaaninen luomukosmetiikkasarja. Tarjous voimassa 20.–22.9.2019


Musti ja Mirri
Viipurinkoirat ry esittäytyy 21.9. klo 11–14
Tarvikkeiden ja ruuan keräys Viipurin koiratarhaan


Sand
Uusi, upea takki kierrätetyistä muovipulloista 599 €

100 % polyester, lanka on valmistettu Italiassa, Italiasta kerätyistä käytetyistä muovipulloista. 


Shortcut CLASSIC ja Shortcut STOCKMANN
Kérastase-, Kerasilk- ja Goldwell-tuotteet -30 %,

kun tuot minkä tahansa hiustuotepullon kierrätettäväksi. Tarjous voimassa 20.–22.9.2019


Stadium
Tuo vanhat lasten talvikengät ja -vaatteet, saat -20 %

Tuo tarpeettomaksi jääneet lasten talvikengät ja -vaatteet Hope ry:n keräyspisteelle ja saat 20 %:n alennuskupongin Stadiumiin. Kuponkeja on rajoitetusti. Voimassa 20.–22.9.2019


The Body Shop
British Rose -käsivoide
10,00 € (norm. 14,00 €)
Rajoitettu erä!

Kasteenraikas, nopeasti imeytyvä, viehättävän ruusun tuoksuinen käsivoide kosteuttaa ja pehmentää ihon. Suojele käsiäsi ja samalla eläinten elinympäristöä – lahjoitamme jokaisesta ostetusta käsivoiteesta 1,10 € maailman villiinnyttämiseen Vihersilta-ohjelmamme (World Bio-Bridge Mission) kautta. Tarjous voimassa 20.–22.9.2019Katso kaikki tarjoukset >