Ajankohtaista

Søstrene Grene avaa ensimmäisen Suomen liikkeensä kauppakeskus AINOAan

Tanskalaislähtöinen myymäläketju Søstrene Grene (”Grenen siskokset”) avaa syksyllä ensimmäisen Suomen liikkeensä kauppakeskus AINOAan.

Søstrene Grene -ketju tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisen ostoskokemuksen. Myymälässä asiakas kulkee miellyttävän klassisen musiikin saattelemana pitkin labyrinttimäistä käytäväverkostoa, jota reunustavien hyllyjen monipuolisesta valikoimasta on helppo tehdä löytöjä. Tummat seinät ja himmennetty valaistus korostavat myymälän rauhallista ja kodikasta tunnelmaa. Myynnissä on muun muassa erilaisia sisustustuotteita, huonekaluja, keittiötarvikkeita, herkkuja sekä tee se itse -tuotteita ja lastenhuoneisiin sopivia esineitä. Monipuolinen tuotevalikoima vaihtelee viikoittain.

Mikkel Grene, Søstrene Grenen toimitusjohtaja ja yksi sen omistajista, kertoo olevansa innoissaan konseptin tuomisesta Suomeen ja kauppakeskus AINOAan:

Ensimmäisen myymälän avaaminen uudessa maassa on aina jännittävää, ja olemme innoissamme, että meille tarjoutui nyt tilaisuus avata liike Suomeen. Odotan kiinnostuneena, miten suomalaiset ottavat konseptin vastaan. Laajentaminen tarjoaa meille mahdollisuuden tuoda Søstrene Grenen hygge-tunnelmaa ja ainutlaatuinen ostoskokemus yhä useamman asiakkaan ulottuville”, Grene kertoo.

Kauppakeskus AINOAn Søstrene Grene -liikkeen tarkka avajaispäivä ilmoitetaan myöhemmin.