Ajankohtaista

Kauppakeskus AINOAn laajennus avautuu 24.10.2019

Kauppakeskus AINOAn kolmas ja viimeinen laajennusosa avataan torstaina 24.10.2019! Samaisena päivänä AINOA täyttää kuusi vuotta. Valmiissa AINOAssa on 100 erikoisliikettä, kahvilaa, ravintolaa ja palveluntarjoajaa sekä kaikkiaan 50 000 mostos- ja viihtymistilaa. 

Laajennuksen yksi odotetuimmista osista on 1 500 neliömetrin ravintolamaailma – AINOA Food Garden. Sen interiöörin on suunnitellut dSign Vertti Kivi & Co, ja alueelta löytyy niin rentoja illallisravintoloita kuin arkilounaita ja viihtyisiä kohtaamispaikkoja. Viihtyisä ja puutarhamaisen vehreä Food Garden tarjoaa konstailemattomia makuelämyksiä sekä rentouttavan levähdyspaikan ostosten lomaan.

Uudessa, upeassa ravintolamaailmassa on kaikkiaan seitsemän pääasiassa Espoossa ja kauppakeskuksissa uusia ravintoloita, kuten Bistro O mat, Biang!, Friends & BRGRS, Madison Gastro & Wine, Momotoko ja LN-Sushi Art. Lisäksi kävelykansitasolle ulkoterasseineen avautuvat Hangon Makaronitehdas, Classic Pizza Restaurant, olutravintola Gallows Bird Tapiola, Rax Pizzabuffet sekä nepalilainen ravintola.

AINOA on houkutellut uusia toimijoita myös ulkomailta: sisustusliikkeet Søstrene Grene ja KARE Design avaavat ensimmäiset liikkeensä Suomessa AINOAssa. Osa nykyisistä liikkeistä, kuten H&M, Sand ja Peura, siirtyvät laajennuksen puolelle sen valmistuttua. 

Uudistuvassa AINOAssa korostamme entistä vahvemmin laatua, ihmisläheisyyttä ja vastuullisuutta. Sujuva ja turvallinen arjen asiointi sekä laadukas ostoskokemus viihtyisässä kauppakeskuksessa ovat AINOAn vahvuuksia. Tätä tukee myös ainutlaatuinen ja vehreä kaupunkiympäristömme, jonne on helppo tulla niin autolla, bussilla, metrolla, polkupyörällä kuin kävellenkin. Bussiterminaalista ja metrolta on suorat yhteydet kauppakeskukseen laajennuksen valmistuttua, ja väliaikaiset kulkujärjestelyt poistuvat käytöstä.


AINOAn nykyistä liike- ja palveluvalikoimaa täydentävät 24.10. alkaen seuraavat toimijat: Annabella, Biang!, Bistro O mat, Burger King, Classic Pizza Restaurant, Deliberi, DNA, Elisa, ELIXIA, Emotion, Espoon kaupungin asiointipiste, Espresso House, Fenno Optiikka, Fiilinki, Flying Tiger Copenhagen, Friends & Brgrs, Gallows Bird, Hangon Makaronitehdas, H&M, Itsudemo, KARE Design, Kello ja Kulta Pulkkinen, KICKS, K-Market, LN-Sushi Art, Madison Gastro & Wine, Momotoko, Peura, Plantagen, Polarn O. Pyret, Rax Pizzabuffet, Ruohonjuuri, Salon Hot Hair, Sand, Shortcut FLOW, Specsavers, Suomalainen Kirjakauppa, Søstrene Grene, Telia, The Body Shop, Timanttiset, Vallila ja Zio.

  

Tutustu AINOAn laajennukseen sekä kaikkiin uusiin liikkeisiin täältä.

Katso AINOAn nykyiset liikkeet täältä.