AINOA-lahjakortti
 

AINOAn lahjakortteja voi ostaa infopisteeltä (1. krs). Infopiste on avoinna ma-la klo 10–18. Lahjakorttia ei voi ostaa käteisellä. Lahjakortille voi ladata arvoa 10–250 euroa ja summan voi käyttää ostoksiin useammassa erässä. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Saldon voi tarkistaa  lukemalla kortin takana olevan QR-koodin tai syöttämällä kortin numeron Getmybalance-sivustolle

 

AINOA-lahjakortti toimii lähes kaikissa AINOAn liikkeissä, poikkeuksena Nordea, Your kawaii dream, Kiinteistömaailma BYD Brand Store sekä Tesla.

 
Ekopiste / kierrätyspiste
 

Ekopiste on tarkoitettu kotitalouksissa syntyville pienille jätteille. Pisteellä voi kierrättää energiajätettä, kotitalousmuovia, pahvia, lehtiä & mainoksia, lasia, pienmetallia, loisteputkia ja energiansäästölamppuja, paristojätettä sekä pientä sähkö- ja elektroniikkaromua. Pullonpalautusautomaatit sijaitsevat myös ekopisteellä. Rahanpalautuksen saa kuittia vastaan Alkosta, K-Supermarketista ja S-marketiin.
 

Suuret esineet voi viedä lähimmille Sortti-asemille.

 

Ekopiste sijaitsee Tapiola Parkin P2-pysäköintitasolla ja se on avoinna pysäköintihallin aukioloaikojen mukaisesti.

 

Ekopisteen edessä on pysäköintiruutu ekopisteen käyttäjille.

 

 

Esteettömyys
 

AINOAssa liikkuminen on esteetöntä. Esteettömät WC:t sijaitsevat kerroksissa 1, 2 ja 4 sekä M-tasolla. Pyörätuolin voi lainata asioinnin ajaksi 1. kerroksen infopisteeltä.

 

Infopiste

 

Infopiste palvelee AINOAn 1. kerroksessa, Kaisan Cafén vieressä. Infopisteestä voi ostaa lahjakortteja tai tiedustella löytötavaroita.

 

Avoinna ma-la klo 10–18. Puhelin 044 235 9484, info (at) ainoatapiola.fi

 

Työhuone

 

AINOAn Työhuone on avoin ja maksuton etätyöpiste hiljaiseen opiskeluun ja työskentelyyn.

 

Työhuone, tarjoaa esimerkiksi yksinyrittäjille, freelancereille, etätyöskentelijöille ja opiskelijoille paikan, jossa työskennellä tehokkaasti ja mukavasti.

 

Työhuone on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8–20, lauantaisin 10–19 ja sunnuntaisin 12–18. Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen, vaan voit käyttää tilaa oman tarpeesi mukaan. Työhuone sijaitsee 1. kerroksessa, Espresso Housen naapurissa.

 

 
Langaton nettiyhteys
 

AINOAn asiakkaiden maksuton wifi on Ainoa.

 

Lastenhoitohuoneet ja leikkitila

 

AINOAn lastenhoitohuoneet sijaitsevat 1., 3. ja 4. kerroksessa.

 

Tapio Nallen Touhumetsä -leikkitila sijaitsee 1. kerroksessa, Kidian ja Fiilingin läheisyydessä. Leikkitila on tarkoitettu alle 10-vuotiaille lapsille vanhempien valvonnassa. Leikkitilaan ei saa tuoda omia eväitä, mutta tilan ulkopuolella on mikroaaltouuni ja istumapaikkoja pienenpien lasten ruokailuhetkeä varten. Tapio Nallen Touhumetsä on avoinna: ma-pe klo 9–21, la klo 8–18, su klo 10–18.

 

1. kerroksen infopisteeltä voi lainata lastenrattaita vierailun ajaksi.

 

Lemmikit

 

Lemmikit ovat tervetulleita AINOAn yleisiin tiloihin. Liikkeet määrittelevät itse, saavatko eläinasiakkaat vierailla myymälätiloissa. Eläinystävälliset liikkeet tunnistaa Koirakaverit sallittu -tarrasta.

 

Löytötavarat
 

Löytötavarat toimitetaan kauppakeskuksen infopisteeseen 1. kerroksessa. Löytötavaroita voi tiedustella paikan päällä, sähköpostilla tai puhelimitse infopisteen aukioloaikoina. Löytötavaroita säilytetään AINOAssa kaksi viikkoa, jonka jälkeen ne toimitetaan Suomen löytötavarapisteeseen, p. 0600 044 01 (1.99 eur alk. min + pvm). 

 

AINOA infopiste, 1. krs

Avoinna ma-la klo 10–18

 

Puhelin 044 235 9484, info (at) ainoatapiola.fi

 

Pakettiautomaatit ja postilaatikko
 

Postin, Budbee Boxin ja Pakettipisteen automaatit sijaitsevat 1. kerroksessa, Espresso Housen viereisellä käytävällä.

 

Postin kirjepostilaatikko on M-tasolla bussiterminaalin ovien luona.

 

Pankki-tallennusautomaatit
 

Otto-automaatti sijaitsee M-tasolla bussiterminaalin sisäänkäynnin läheisyydessä. Tallennusotto sijaitsee K-supermarketin vieressä.

 
Pullonpalautus
 

Pullonpalautuspiste sijaitsee M-tasolla, lähellä ruokakauppoja. Automaateihin voi palauttaa myös Alkon pulloja ja tölkkejä. Rahanpalautuksen saa kuittia vastaan Alkosta, K-Supermarketista ja Food Market Herkusta.

 

M-tason pullonpalautuspisteellä voi kierrättää myös kierrätyslasia ja energiajätettä. Pullot ja tölkit voi palauttaa myös ekopisteelle parkkihallissa P2.

 

Spacehub - työtila
 

AINOAn SpaceHub-työtila tarjoaa yksityistä ja äänieristettyä työtilaa 1. kerroksessa. Työtilan voi varata ja maksaa SpaceHub-sovelluksen kautta. Lataa sovellus omasta sovelluskaupastasi.

 

Säilytyslokerot
 

Säilytyslokerot sijaitsevat 1. kerroksessa pakettiautomaattien kanssa samalla käytävällä. Säilytys on maksuton. Lokerot toimivat omavalintaisella 4- numeroisella koodilla. Kauppakeskus ei vastaa säilytyslokeroihin jätetyistä tavaroista.

 
WC-tilat
 

Asiakas-WC:t sijaitsevat jokaisessa kerroksessa. Ravintolamaailma Food Gardenissa on myös oma wc-tilansa.