Jungle Juice Bar

Suomen ensimmäinen mehu- ja smoothiebaari Jungle Juice Bar avattiin vuonna 2010. Nyt baareja on jo 17, ja missio tuoda pala viidakon raikkautta kaikkien huulille toteutuu oivaa vauhtia.

Jungle Juice Bar -juoma on yhtä kuin helppo ja ravitseva ateria, jonka nautit näppärästi vaikkapa ”on-the-go”. Meillä juoma surautetaan tilauksestasi, tosi-kiireessä valikoi valmis vitriinistä. Menu taipuu maun ja nälän mukaan: proteiinilla ja hyvillä rasvoilla ladattu smoothie syö jopa 400 kaloria, kevyt herkku alle sata.

Juomillamme herkuttelet kepein mielin, sillä ne ovat paitsi huippuunsa terveellisiä myös vastuullisia. Pieni kotimainen perheyrityksemme on kasvanut jo satapäiseksi – monelle JJB on ensikosketus työelämään.

Meiltä saat tilattua myös raikkaat, terveelliset ja vastuulliset juomat yrityksesi tapahtumaan, palaveriin tai vaikka lounaaksi Jungle Juice Bar Ainoasta. Autamme mielellämme tuotteiden ja makujen valitsemisessa sekä teemme jokaisesta tilauksesta juuri haluamanne kaltaisen! Tilaukset voi soittaa suoraan Ainoan pisteelle +358 50 4434 710

Tervetuloa hellittelemään itseäsi luonnon vastustamattomilla mauilla!

#REALSMOOTHIES #JUNGLEJUICEBAR

Liikkeen aukioloajat

Ma-Pe 09-21
La 09-19
Su 12-18

Ruokalista

Sijainti

M-taso

Näytä kartalla »