Shortcut CLASSIC Parturi-Kampaamo

Shortcut on moderni kauneuskeskus, jossa on parturi-kampaamo ja kauneushoitola saman katon alla. Palvelemme kahdessa eri toimipisteessä Espoon Tapiolassa, Kauppakeskus AINOAn 4. kerroksessa sekä Stockmannin 2. kerroksessa.

Meillä voit nauttia rentouttavasta ja ammattitaitoisesta palvelusta modernissa ympäristössä. Salongeissamme vallitsee ajaton tunnelma, jota kuvaavat ylellisyys, hemmottelu ja hyvinvointi.

Shortcut hemmottelee ja hoitaa sinua päästä varpaisiin. Parturi-kampaamopalvelujen lisäksi saat meiltä hellivät hiushoidot, kauneushoitolapalvelut, rentouttavat jalkahoidot, kynsistudion palvelut sekä monipuolisen valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita.

Soita ja varaa aika puhelimitse, tai näppärästi nettiajanvarauksella.

Liikkeen aukioloajat

Ma-Pe 09-20
La 09-17
Su 12-18

Sijainti

4. kerros

Näytä kartalla »

Edut ja vinkit

Shortcut CLASSIC Parturi-Kampaamo

Kaverin kanssa -15 %

Ota ystäväsi mukaan ja saatte -15 % hiuspalveluistanne

Jaettu ilo on runsaampi ilo! Tule parturiin tai kampaajalle yhtä aikaa ystäväsi kanssa ja saatte molemmat -15 % hiuspalveluistanne. Saatte edun, kun toinen teistä kokeilee Shortcutia ensimmäistä kertaa. Etu voimassa 31.10. asti kaikissa Shortcuteissa

Shortcut CLASSIC Parturi-Kampaamo

Kierrätä ja säästä 30 %

Tuo meille tyhjä hiustuotepullo ja saat 30 % edun huipputuotteista

Saat. -30% Goldwell, Kerasilk ja Kérastase -tuotteista, kun tuot minkä tahansa hiustuotepullon kierrätettäväksi liikkeeseemme. Etu on voimassa 20. - 22.9 kaikissa Sortcut-salongeissa. Huom! Shortcut STOCKMANNilla myynnissä vain Kérastase-tuotteita.