UTHYRNING AV BUTIKSLOKALER

Hagalund har varit centrum för handel, kultur och affärsliv i Esbo ända sedan 1960-talet. Hjärtat i förnyade Hagalund är köpcentret AINOA, som kombinerar det bästa hos ett traditionellt stadscentrum och ett modernt köpcentrum. År 2018 uträttade 6,1 miljoner kunder ärenden i AINOA och försäljningen översteg 130 miljoner euro. AINOA utvidgades den 24 oktober och växte till 50 000 kvadratmeter och 100 butiker, och slog ut till sin fulla prakt.

Är du intresserad av en handelsplats som når den mest köpkraftiga befolkningen i Finland? Ta kontakt på adressen leasing@ainoatapiola.fi.

Bekanta dig med vårt B2B-nyhetsbrevs dataintegritetsskydds-rapport >>

NYA AINOA
 

Köpcentrum AINOA öppnade i oktober 2013. Det andra skedet stod klart i mars 2017 då den uthyrningsbara ytan ökade till 30 000 kvadratmeter och antalet hyresgäster till 50. AINOAs ankarhyresgäster är Stockmann, K-Supermarket, Alko, H&M, Stadium, Lindex och Akademiska Bokhandeln.

I mars 2019 stod bussterminalen på M-nivån i AINOA klar, som tillsammans med Hagalunds metrostation utgör en av Finlands mest livliga kollektivtrafikkorsningar. Hösten 2019 färdigställdes AINOA i sin helhet och antalet butiker ökade till hundra. Det kommersiella utbudet fulländas av en fantastisk restaurangvärld. Runt köpcentret byggs Finlands största promenadcentrum med butiker, tjänster och kulturupplevelser.

Ta del av AINOAs historia

ETT STARKT INFLUENSOMRÅDE
 

AINOA finns i en livlig knutpunkt för trafiken vid Ring I och Västleden endast tio minuter från Helsingfors centrum. Inom en 15 kilometers radie från AINOA bor upp till 650 000 invånare och inom en 10 kilometers radie arbetar 300 000 personer. Befolkningsmängden på det huvudsakliga influensområdet är 76 000 invånare med den högsta inkomstnivån i Finland.

Samtliga 1,5 miljoner människor inom influensområdet kommer smidigt till det urbana köpcentret till fots, med cykel, buss, metro eller bil. Köpcentret har en parkeringshall med 2 000 platser och parkering för 1 000 cyklar. Via Hagalunds metrostation rör sig dagligen upp till 26 000 resenärer och i bussterminalen trafikerar 100 bussar i timmen. I Hagalund finner du en livlig verksamhetsmiljö för ditt företag i Finlands köpkraftigaste miljö.

RESERVERA NU EN HANDELSPLATS DÄR DU NÅR DEN MEST KÖPKRAFTIGA BEFOLKNINGEN I FINLAND!
Det kommersiella hjärtat i förnyade Hagalund är köpcentrum AINOA, som kombinerar det bästa hos ett traditionellt stadscentrum och ett modernt köpcentrum. AINOA stod klart i sin helhet i oktober 2019. Försäkra dig nu om att växa i AINOA! 50 000 m2 för tillväxt och framgång

  • - 1 500 m2 restaurangvärld AINOA Food Garden
  • - 100 specialbutiker, kaféer, restrauranger och tjänster
  • - Med bil, metro, cykel eller till fots.
     
  •  
KONTAKTUPPGIFTER
 

Nå framgång tillsammans med oss! Skicka in din affärsplan så kommer vi överens om ett möte.

 

Marja-Liisa Neuvonen
Kommersiell chef
toimisto@ainoatapiola.fi