Liiketilojen vuokraus

 
 
AINOA – sydämeltään suuri kauppakeskus
 

AINOA on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta kauppakeskuksesta. Kuluvan vuoden ensimmäisen kvartaalin aikana kävijämäärämme on noussut 26 % ja myyntimme kasvanut 20 %. Pääkaupunkiseudun kauppakeskuksilla kävijämäärän kehitys oli keskimäärin 21 % ja myynnin kasvu 10 %.

Yli sata liikettä on valinnut meidät kauppapaikakseen. Jokainen niistä on meille AINOAlaatuinen.

 

 
VAIKUTUSALUEEMME KASVAA JA VOIMISTUU
 

AINOA sijaitsee Espoon Tapiolassa, Kehä I:n ja Länsiväylän risteyskohdassa. Helsingin keskustaan meiltä matkustaa vain kymmenen minuuttia.

Alueemme on kovassa nosteessa. Lähelle valmistuu 4 500 uutta asuntoa muutaman vuoden kuluessa, ja Tapiolassa on 5 000 työpaikkaa. Lisäksi vaikutusalueellamme ovat Keilaniemen 20 000 työntekijän innovaatio- ja teknologiakeskittymä sekä 15 000 opiskelijan ja työntekijän Aalto-yliopiston kampus.

Tapiola on kulttuurihistoriallisesti merkittävä puutarhakaupunginosa, ja se tunnetaan yhtenä Suomen suurimmista kävelykeskustoista. Lyhyen kävelymatkan päässä AINOAsta sijaitsee useita kulttuurikohteita ja urheilupyhättöjä. Modernin taiteen museo EMMAEspoon kulttuurikeskus ja Espoon kaupunginteatteri sekä massiivinen Espoon Metro Areena ovat tunnettuja Tapiolan vetovoimatekijöitä.

 

MEILLE ON HELPPO SAAPUA
 

Meille pääsee ostoksille sujuvasti kävellen, pyörällä, bussilla, metrolla ja autolla. Pysäköintihallissamme on 2 000 autopaikkaa ja ympäristössämme telineet tuhannelle polkupyörälle. Tapiolan metroaseman kautta kulkee päivittäin yli 10 000 matkustajaa ja bussiterminaalissa liikennöi 100 bussia tunnissa.

AINOAsta löydät yrityksellesi vilkkaan toimintaympäristön Suomen ostovoimaisimmassa ympäristössä.

Haluaisitko rakentaa kanssamme AINOAn menestystarinaa? Liity joukkomme!

Kysy lisätietoja ja vapaita liiketiloja täyttämällä tämä lomake.

Varaa AINOAn lyhytaikaiset mainos- ja myyntipaikat täältä

 

 

                Marja-Liisa Finska
               Kaupallinen johtaja

 

 

                 Tuija Wänttinen
               Vuokrauspäällikkö