UTHYRNING AV LOKALER

 
 
AINOAS NYCKELTAL
 

Mätt i antalet besökare är AINOA ett av de tio största köpcentren i Finland. Under det innevarande året har antalet besökare ökat med 32,5 procent (jämfört med 01-04/21). Motsvarande tal för köpcentren i huvudstadsregionen var i genomsnitt 18,1 procent.

Vår försäljning år 2021 var 183 miljoner euro och försäljningen har ökat med 16 procent under början av år 2022.

Över hundra affärer hal valt oss till sin handelsplats. Hos oss är varje affär unik.

 
VÅRT INFLUENSOMRÅDE VÄXER OCH BLIR STARKARE
 

AINOA finns i Hagalund, Esbo, i korsningen av Ring 1 och Västerleden. Restiden från AINOA till Helsingfors centrum är cirka tio minuter.

Området växer så det knakar. I närområdet uppförs 4 500 nya bostäder fram till år 2025. Antalet arbetsplatser i Hagalund är 5 000, vilket är 50 % av det sammanlagda antalet arbetstagare i Esbo. På vårt influensområde finns även innovations- och teknologiområdet på Kägeludden med 20 000 arbetstagare samt Aalto-universitetets campus med 15 000 studerande.

Hagalund är en kulturhistoriskt betydande trädgårdsstadsdel och känt för ett av Finlands största centrum för fotgängare. På ett kort avstånd från AINOA finns flera betydande kulturoch idrottsplatser. Esbo moderna konstmuseum EMMA, Esbo kulturcentrum, Esbo Stadsteater och Espoo Metro Areena är kända dragplåster i Hagalund.

ENKELT ATT TA SIG TILL OSS
 

Till oss tar du dig enkelt till fots, med cykel, med buss, med metro och med bil. Det finns 2 000 parkeringsplatser i parkeringshallen och tusentals cykelställningar i området. Hagalunds metrostation har 10 000 resenärer dagligen och 100 bussar kommer och går från bussterminalen varje timme.

I AINOA hittar du en livlig omgivning för ditt företag på ett område med den bästa köpkraften i Finland.

Vill du vara med i AINOAS framgångssaga? Kom med i vår skara!

Vid frågor om uthyrning av affärslokaler kan du kontakta Tuija eller Marja-Liisa: leasing@ainoatapiola.fi

Här kan du beställa kortvariga reklam- och försäljningsplatser på AINOA.

Tilaa tästä uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla uusista kuulumisistamme!

 

 

Marja-Liisa Finska
Direktör för köpcentret

 

 

Tuija Wänttinen
Chef för uthyrning